sâmbătă, 29 martie 2014

Spring super blog 2014 la final!

Se facea ca pe cand zapada se topea de tot, dar vremea inca maraia pe ici-colea un tare sex slab si din cauza temperaturii, nu va ganditi acum ca avea stimuli din cei trecuti de miezul noptii cu bulina, patratelul aferente si o realitate aparenta ce starnea doar atentie si adrenalina, plus rabdare si timp ca sa descoperi lucrurile prin ele insele cum stau, de e verde sau maro, albastra sau rosie tehnocultura vremilor noastre intr-o competitie de primavara care sa ne descreteasca multora fruntile si mintile hibernate suficient, sau cum ar zice-o piti' de club "prea destul, fata!"
Bloggingul pe multi ne-aduse laolalta sa ne-nvrednicim a ne intrece in texte, creativitate si note surclasate de penite si de taste, in probe enuntate si jurizate mai la timp, sau mai tarziu, mai stangaci, sau mai altfel, cu lamaia-n ceai, sau cafeaua in miez de noapte s-asteptam si sa deliberam, ierarhii sa intocmim si la gala de Florii sa fim... cat mai multi. Bloggeri parteneri pe de o parte, media pe alta Spring Super blog 2014, a mai bifat o primavara ce tinde dupa cum ea se arata deja roditoare, dar nu musai in punctele din clasament, ci pe bune, extinzand discutia la sezon. Premii si ieseala la o capitala in ceas de sarbatoare se anunta de pe acum! La mai alte editii inainte competitiei, multumiri organizatorilor pentru climatul transparent si buna comunicare de care am beneficiat pe parcursul concursului, astept ultimele detalii inaintea Galei celei de sarbatoare!
Articolul participa unde altundeva decat unde titlul face trimitere! La Spring super blog 2014, da!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

In cautarea linistii interioare

Auzisem despre o fetita care intre timp a crescut si doar problema pierderii bebelusului de care avea grija fusese aceea care-i manca sufle...