miercuri, 10 decembrie 2014

Iubirea face familia mare si happy cu best kids in the world!

In asteptarea mosului, perechea de suflet a sotilor Iorgulescu, Natalia si Horia, ambii de 4 ani vin cu o imaginatie tot mai bogata dupa ce luna cadourilor si reprezentarea serbarii de la gradinita a mosului le-a deschis noi orizonturi pe care, cu stangacia tipica varstei inocentei le grafiaza mai stalcit, dar suficient de explicit pentru ambii soti in privinta dorintelor de a desface cadourile de sub brad in ziua cand batranul mos va ajunge si la ei.   
Si daca Horia, un mare ghidusel isi doreste sa bum-bum prin casa cu telecomanda pe sub mese si scaune sa conduca bolidul peste tot, printesei Natalia i-ar prinde tare bine sa aiba grija ca printesa ei Barbie sa fie imaginea celei care va deveni chiar ea cu timpul.
Si pentru ca mami le ocroteste seara de seara somnul printisorilor ei cu sarutul matern pe frunte inainte de a le povesti cate ceva pentru ca somnul lor lin sa fie vegheat de ingerasi si sa-i faca mari si sanatosi pe puii ei, tati e cel care surprinde prin fanta de lumina a usii intredeschisa de la camera celor mici naturaletea femeii sotie-mama care-i umple sufletul de fericire si inregistreaza pentru viitor cand anii vor trece si placutele amintiri de acum vor fi mana lor cereasca in calitate de parinti care isi indeplinesc cu bucurie fiecare dintre indatoririle presupuse de aceasta placuta si deloc usoara sarcina. Si pentru ca iubirea naste viata care prinde contur in formele vii ale copilariei, mami o invata din timp pe Natalia ca menirea fetitelor este aceea de a fi mame inca de mici si prin asta iubirea, grija si ocrotirea celor dragi, ajutorul si gospodarirea cuibului familiei devine cu timpul sarcina de baza a feminitatii. Iar pentru a-si indeplini si mai usor sarcina predarii acestor mesaje, o ajuta acum sa-i scrie mosului scrisoarea pentru cadoul de Craciun, unde printesa ei Barbie tine capul de afis, printesa pe care o va ingriji, pieptana, imbraca si duce prin palat si prin gradina acestuia cu demnitatea si solemnitatea rangului sau. In egala masura, tati, omul care indiferent de oboseala acumulata la birou, o face uitata cand calca pragul casei, intra in pielea varstei copilariei si alaturi de Horia pregateste scrisoarea pentru mosul cel darnic, masinuta cu telecomanda fiind rugamintea celui mic de a se simti Hamilton.
Dimineata, inainte ca toata lumea sa fie trezita si cei mici sa fie dusi la gradinita, mami afla o veste care-l face iar fericit si pe tati, asa ca in scrisoarea pe care o trimite alaturi de Natalia, mami-i scrie mosului sa-i aduca si ei niste jucarii de bebe, pentru fratiorul care va veni pentru Horia si Natalia in curand!
Pentru o familie fericita, zambetul face din fiecare zi armonia timpului petrecut impreuna, iar pentru ca iubirea aduce pe lume best kids, familia Iorgulescu are sarbatorile de iarna pline de magie si de har!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

In cautarea linistii interioare

Auzisem despre o fetita care intre timp a crescut si doar problema pierderii bebelusului de care avea grija fusese aceea care-i manca sufle...