miercuri, 10 decembrie 2014

Porii fiintei respira iubire!


Trezita devreme, Corina isi lasa trupul usor dezmeticit in ritmul placutei muzici matinale ce-i inunda peretii camerei in care totul iradia de bucurie. Este o femeie, tanara, frumoasa, care iubeste si se lasa iubita de omul care-i este mereu aproape in fiecare zi a vietii ei! Cearsafurile in care cu un sarut scurt il lasa captivul somnului placut pe perna care-i pastreaza parfumul ei si-al lui unite-n noaptea de dinainte cu patima si cu dezmierdari ce fac din fluturii imprimati sa prinda viata in fiecare dintre partenerii care ofera si primeste iubire stau marturie clara a certei lor iubiri. Chipurile fiecaruia, fie ca e vorba despre ea, trezita deja, sau de el, care inca doarme pastreaza aura omului care iubind si dincolo de cearsafuri pe celalalt e intotdeauna pozitiv, poate usor visator, dar ferm si convins de ce simte, ofera si primeste fara a pretinde! Iar pentru ca iubirea lor sa se fi intamplat natural si cu de la sine pornire fireasca in ingrijirea pielii picioarelor si intregului trup, incluzand zonele fine si delicate, Corina e adepta calitatii si profesionalismului inaintea oricaror tentatii comerciale. Philips i-a dovedit faptul ca intr-adevar pe ce-si pune numele ca brand chiar face lumea si lucrurile din jur mai bune, pentru o satisfactie si multumire ce vin automat la pachet pentru utilizatorii produselor pe care le comercializeaza cu eticheta numelui din portul olandez Eindhoven. Let's make things better e si deviza ei ca om si in orice latura a vietii sale s-ar implica, ea, Corina se straduieste ca prin implicare sa aduca aportul necesar de reusita a activitatilor pe care le asuma. 
Philips Lumea Precision Plus system e sistemul care-i aduce multumire intregii fiinte dupa ce pielea respira prin fiecare por de pe trup aerul catifelat al naturaletii si firele de par sunt indepartate cu ajutorul impulsurilor luminoase lasand in urma netezime, prospetime, finete si delicatete. Pentru o piele fina si alunecoasa imbietoare pentru placute atingeri ale lui, 15 minute ii sunt suficiente aparatului pentru ca ea, Corina sa aiba picioarele fine si catifelate si sa fie regina noptii lui Bogdan, iubitul ei. Pentru restul trupului capetele adaptate zonei prin care impulsurile luminoase intra in contact cu firele de par se vor aplica cele pentru fata si cel pentru zonele fine si delicate, respectiv, bikini. Iar pentru ca provocarea interactiunii cu publicul la serviciu e mereu incitanta pentru ea, sunt momente cand povestea Albei ca zapada i se potrivesc de minune, mai ales cand ritualul matinal de infrumusetare nu-i ingaduie ca in fata oglinzii sa nu exclame, ia zi tu, oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?
Iar pentru ca gandul acesta si fara a fi exprimat prin viu grai, mai ales cand tragand rapid cu ochiul, Corina constata ca este putin in intarziere, iar punctualitatea ei e mereu atributul caracteristic ce i-a conferit adeseori o personalitate puternica si o imagine buna peste tot pe unde merge, ii face mereu cu ochiul, o atenta si ferma privire de femeie care vede tot-tot-tot in sticla ce-i reflecta chipul, e multumita de ce vede si cu o satisfactie interioara ce-o umple de caldura interioara care-i inrosesc urechile usor vizibil continua pregatirea pentru serviciu cu o garantie a lucrului bine facut! Visa pure essential si pielea ramane fina, catifelata, placuta la atingere, si mai ales la sarutat imbietoare! Lucru pe care il face gesticuland trimiterea unui sarut dulce pentru motaitul lui de dimineata in patul care i-o pastreaza mereu in minte. Si placuta motaiala de motan adormit dupa o noapte de iubit ia final odata cu apelul ei de la serviciu! 
- Iubire, hai trezeste-te ca nu vreau sa ajungi tarziu la serviciu! Fa-ti gimnastica de revenire si ne vedem mai tarziu acasa! Hai te pup, o zi magnifica si tie, iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

In cautarea linistii interioare

Auzisem despre o fetita care intre timp a crescut si doar problema pierderii bebelusului de care avea grija fusese aceea care-i manca sufle...