duminică, 7 decembrie 2014

Zambeste si calatoreste!

Devotata cauzelor pe care le asuma rational si cu un aplomb al motivatiei interioare care nu lasa pe afara sa se auda vreodata zumzet de de ce nu-uri?, Diana stie ca munca este bratara de aur si daca inca nu este ea mireasa care pierde bratara sau pantoful in noaptea nuntii unde ea este regina balului, asta nu inseamna decat ca cineva acolo sus ii zambeste si ca la un anumit moment dat alesul ei o va cere sa-si imparta alaturi viata cu bune si cu greutati pe care vor munci in egala masura a le depasi si a se bucura de fiecare clipa impreuna, iar si iar. Pentru ca intelege de mica anume ca viata este o multitudine de posibilitati, de cai, drumuri, excursii, calatorii, alegeri, contextualizari si proximitati, promisiuni si juraminte, tradari si imposibilitati anuntate de a indeplini una sau alta si tot asa pe fagasul acesta, ei ii place sa calatoreasca. De una singura, pentru ca intelege momentan nu ca ea-l va cauta pe acel el ce-i va umple la un moment dat sufletul si inima de bucurie si nici ca asa-si ascunde frustrarea departe de cunoscutii care in cuplu par a-i arunca acea privire usor compatimitoare care pare a zice mereu Lasa draga, vine ea si vremea ta, dar pana atunci admira-ne pe noi, uite ce bine ne sta de mana! Si atunci, cu rezervele de bani pusi frumos deoparte pentru vremea ei, ea urmareste din timp pachetele cu care siteurile de travel imbie la zburat departe de tara pe care o doresti sa fie mai multe lucruri ca afara unde vrei sa mergi si de s-ar putea, chiar sa ramai mai mult timp, chiar c-ai face-o!   
Acum spre final de an, romantismul o face ca gandul sa-i zboare departe in patria culorilor si a pensulelor picturale, a lalelelor si a bicicletelor unde fustele obisnuiesc sa pedaleze si nu sa conduca musai masini, promovand transport urban eco si sport in conditii naturale, fie el si intre casa si destinatia jobului, ori cumparaturilor curente de peste zi. Iar pentru ca luna iubirii inmoaie peste tot gerul iernii cu permanenta poveste a lui Romeo si a Julietei, cu ocazia lui Valentine's day, un citybreak la Amsterdam ii va pune in valoare rosul obrajilor din entuziasmul si cota ridicata la care ea insasi traieste fiecare clipa a vietii,  iar cunostinta ei de acolo, Hans, fostul coleg de facultate care a studiat alaturi de ea in Romania ii va fi ghidul perfect intr-o placuta revedere dupa ani in care au pastrat legatura in online. Tarom ii va face 2015 mai frumos cu peisajul, atmosfera, civilizatia si obisnuinta civica a unei tari pentru care eficienta este datorie si marca inregistrata. Din ce stie, nici Hans nu e cel mai cautat free man, asa ca dincolo de prietenia lor din virtual care a pastrat in tot acest timp o comunicare ce a depasit orice bariere instituite de distante, geografii, fusuri orare si preocupari pentru viata, asa ca revederea de la inceputul primaverii va fi cu siguranta de bun augur! Cu rezervarea facuta din timp, asteapta doar zapada sa umple partiile ca sa vina si ea sa schieze la munte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

In cautarea linistii interioare

Auzisem despre o fetita care intre timp a crescut si doar problema pierderii bebelusului de care avea grija fusese aceea care-i manca sufle...