duminică, 22 martie 2015

Soarele si Luna Acasa!

Farmec are casa in care fiecare lucru, perete, piesa de mobilier respira un triumf al curateniei! Si pe acelasi considerent sufletul femeii care face curatenie si pastreaza ambientul casnic Acasa unde este cald, bine, primitor si unde respiri iubire si-mbratisari calde ori de cate ori revii dupa o zi de munca, plimbare, sau rezolvat treburi administrative in afara caminului tau. 
Sotie tanara si iubitoare ce-si asuma statutul de zana, indragostita, experta in facut si pastrat curatenia caminului pe care-l incarca in fiecare zi cu nufarul Acasa! Caci da, este si ea de aceeasi parere cu toti aceia care cred ca a fi acasa nu inseamna doar a te afla in acelasi loc unde revii, proprietar fiind, sa cinezi si apoi sa adormi dupa o zi de munca si pregatindu-te pentru o alta, ci ca Acasa este sentimentul acela unde esti bine primit, unde te regasesti, te odihnesti, iubesti, mananci si unde gazduiesti petreceri si esti inconjurat de prieteni, care la randul lor se simt bine pentru ca acasa la tine este parte din tine, din substanta trupului care te defineste de la sine, dincolo de concepte si ganduri pe care ti le arogi ca definitorii.
iubirii cu care deschide in fiecare dimineata a existentei sale ochii spre lume, optimista si cu permanente si nesecate izvoare de resurse, ganduri optimiste si determinare cu care intampina orice provocare a existentei, Luana a depasit laptele si mierea relatiei sale juvenile cu Remus, ea printesa de atunci si el mandrul print pe cal alb venit in calea ei pentru a-i valoriza frumusete, iubire, viziune despre lume si lucruri, actiuni motivante care transforma existente latente in apele indeciziei in putinte de afirmare a gandurilor care o definesc. Este doamna Sorin, sotia, femeia care zana si iubita, gospodina si zana maseluta cu bagheta ei magica incalzeste si purifica spatiul dintre peretii imobilului care pentru ea si sotul Remus este Acasa!
Un nufar pe lacul existentei tinerilor casatoriti in care iubirea nu a apus pentru ca ambii o cresc si o antreneaza hranind-o cu ce-i este necesar si suficient ei, seriozitate si asumare, pasare si imbratisari tot mai calde cu ocazia fiecarei revederi de fiecare data tot mai placute acasa dupa serviciu si cand pregatirea cinei de fiecare data romantica prin tot ce presupune ea, caci ambii coopereaza pentru ca satisfactia sa nu fie doar una pur culinara, ci incarcata de toate acele ingrediente aparte ale bunei si frumoasei interactiuni dintre doi oameni care au ales sa-si poarte destinul individual impreunat si geaman pe cararea vietii, la bine si la mai putin bine, de fiecare data impreuna. Alaturi, cu iubire si dragoste de viata si de celalalt pentru a face din floarea rara a iubirii lor rodul fericirii timpurilor prime, cand barbatul ofera cu tandretea si dragostea pe care numai el, de fiecare data autenticul individ atins de raza si imboldul sagetii lui Cupidon, pentru madonna lui floarea rara de pe lacul unde fiecare s-au abandonat fiintei si trairii celuilalt de prima data de cand au stiut ca-si vor apartine pe viata, atat in relatie, cat si-n vesnicia vietuirii facuta sa fie asa in toata aparenta durata limitata pe care ca muritori toti o au aici, pe pamant! Nufar si lotus pentru pretuirea fiintei celei mai iubite din existenta sa, Remus ofera orhideea imperiala a devotamentului si pretuirii sale in vietuirea impartita cu femeia care i-a atras ca un magnet atentie, priviri, devotament, simtiri si iubire. Pentru ca ea-i universul lui complet, necesar si suficient si face cat soarele si luna laolalta pe cer, ziua si noaptea! 
Triumf prin fiecare zi impartita cu dedicatie si implicare pentru ce e al lor, impartit si impartasit, in materie de tot ce-nseamna convietuire placuta! Ca Soarele cu Luna!

Articolul participa la Spring SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

In cautarea linistii interioare

Auzisem despre o fetita care intre timp a crescut si doar problema pierderii bebelusului de care avea grija fusese aceea care-i manca sufle...