marți, 1 martie 2016

De martisor se reia scrisul creativ: incepe Spring SuperBlog 2016!

Nici vazduhul nu se lasa, iar la ceas micut trecut de Oscar, Leo sufla usurat de-atata conspiratie multinationala ce-ncalzeste ca-ntr-o sera populatia ramasa fara un Umberto, dar plina de afaceri cu produse Eco, lumea pregateste pas cu pas metamorfoza din vara, schimbare la fata, inviere, cine mai stie?
Clar este ca azi e 1 Martie si primavara nu se lasa prea mult asteptata cand povestile pornesc din penel ori taste cand incepe Spring SuperBlog 2016. Asadar, ca un curcubeu dupa o ploaie pe care pamantul o merita cu varf si indesat, ca de la zapada nu si-a prea luat seva cat sa poata coace porumbul si graul pentru iarna ce-o veni, primavara-n suflet o purtam mereu, s-o facem sa vina la timp la noi si sa-i oferim prilejul de a se simti ca acasa! Succes tuturor celor care participa la concurs, salutari organizatorilor, sponsorilor si partenerilor media ai competitiei de blogging creativ!

3 comentarii:

  1. Mult succes.
    Să ne vedem cu bine la Gala SB
    http://ralustory.blogspot.com/2016/02/sunt-la-startul-superblog-pentru-mi.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit mandra! Bucurosi le-om duce toate, Gala sa fie! Succes si tie, cu toate cele!

    RăspundețiȘtergere

exprima-te liber!

Cadouri de iarnă pentru cei dragi. Accesibilitate și utilitate cu design atrăgător la preț avantajos pentru portofelul tău.

Când șeful m-a chemat la el în birou să-mi arate noua lovitură în ceea ce privește recrutarea finalizată pentru postul pentru care găsire...