miercuri, 7 septembrie 2016

Super Blog 2016 a-nceput inscrierile!

Dup-un an ce-a-nceput cu focuri de artificii si numaratori inverse fara tremurat din cauza frigului de-afara-n asteptarea scurgerii lui 2015, 2016, c-o iarna nici prea grea, lunga si plina de troiene de zapezi care sa fi dat prea multe batai de cap firmelor de deszapezire, a-nceput pe nesimtite si iarna a trecut repejor din actualitatea peisajului cotidian. Odata cu anuntul debutului primaverii, blogosfera a intampinat cum se cuvine Spring SuperBlogul, editia a treia sarbatorind in cadrul Galei festive din sambata Floriilor meritul straduintei si perseverentei Alinei Gheorghe, incununata cu marele premiu la capatul concursului.

Intre timp, primavara s-a facut vara, ploile, mai multe, mai dese si mai ude ca pana acum (si aici luam ca reper fenomenele meteo din ultimele doua decenii) s-au dus incet-incet, caldurile cu coduri colorate de avertizare in privinta riscurilor la care populatia este supusa cand indicele de umiditate atinge un prag critic cand disconfortul afecteaza rutina tuturor s-au dus si ele, toamna se-ntrevede la orizont, iar asa cum stim deja de 8 ani, odata cu 1 septembrie incep inscrierile la Super Blog. Aveti timp sa va inscrieti in concurs, dupa ce cititi regulamentul de desfasurare si bine informati, sa va testati imaginatia si creativitatea in scrierea articolelor cu care sa participati la temele ce se vor enunta din 1 octombrie. Pentru cine nu a incercat emotia concursului pana acum, timp este, imbold aceste randuri va dau, curajul vi-l capatati pe parcurs si pana la Gala aveti tot timpul sa va bucurati de ce ati reusit, iar la Gala, inainte de primele sarbatori ale iernii sa ne vedem, sa povestim si sa ne bucuram impreuna de interactiunea face to face si dincolo de online!

Prin urmare, in cazu-mi primul pas acum se face, scrierea articolului prin care-mi anunt participarea in concurs, mai departe vedem, scriem, citim si concuram din 1 octombrie 2016! Succes tuturor celor ce se vor inscrie, salutari si multumiri pentru organizatori, parteneri si sponsori ai concursului, s-avem o toamna cu rod si s-auzim de bine!

6 comentarii:

 1. Bine ai revenit in SuperBlog, Adi! :)
  Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
  Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mult succes in competitie! Abia astept sa iti citesc articolele si sa ne intalnim la Gala! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. SuperBlogul a devenit, deja, o tradiție pentru mulți dintre noi. Mă bucur că păstrezi tradiția și îți mulțumesc pentru menționare.
  Mult succes, Adrian! Mă aștept să citesc articole pline, așa cum ne-ai obișnuit.

  Alina, AVBS Credit.

  RăspundețiȘtergere

exprima-te liber!

Sa fiti cuminti sa vina Mosul, nu Paianjenu', da?

De-ar fi sa am puteri asa peste noapte adunate nu stiu care cum, as indrepta multe lucruri. As citi mintile oamenilor si le-as arata cum pr...