sâmbătă, 28 octombrie 2017

Apa, fantana de iubire-n viata noastra

- Scoate si tu apa aia din geanta si arunca-mi sticla sa beau un pic, fa-te folositor, nu te uita asa la mine, mi se aduna acid lactic in tesuturi si sa vezi pe urma ce fain cobor de pe banda, zici ca-s texan de la rodeo, merg de zici ca-s Robocop!
- Imediat, iubi', stai s-o gasesc mai intai!
- E-n primul buzunar, din dreapta sus, arata ca un penar, e in compartimentul cel mare, langa prosop, portofel, trusa de machiaj, chestiile feminine, te rog nu le atinge, ca-s ale mele, tu vezi acasa altceva de la mine, daca ma asculti!
- Sticla arata ca o fantana?
- Nu doar ca pare, dar chiar asa o cheama si mai are si un slogan caruia nu-i poti rezista, caci, mai ales cand ti-e sete, Apa de izvor La fantana vine la tine! Deci nu te duci  tu s-o iei de la magazin, statie peco, statii de energie si de unde s-o mai comercializa, ci vine ea la tine, pricepit?

- Eu, da, asta cu sloganul, dar de dat de ea inca n-am dat la tine-n geanta, asa ca Hold on, baby! Nu vrei sa-ti dau eu un sarut si apa de pe buzele noastre contopite sa-ti tina si de sete si sa alunge eventualele febre musculare, ca eu asa am citit undeva, nu stiu ce studiu spunea ca iubirea manifestata indiferent de loc, imprejurare tine si de foame si de cald si de alte lucruri de care ai pe moment nevoie, dar la care nu poti sa ajungi, ei bine, cercetatori de profesie au ajuns la concluzia ca orice fel de neajuns din asta, sau mic impas se poate depasi iubind, stiindu-te iubita si iubind la randul tau! Deci, iti dau apa de la mine, am in gentuta mea, sau vrei apa de izvor din sarutari, take a pic!
La Fantana

- Pe tine te vreau, istetule, ia si geanta mea cu tine, ca dupa ce-mi iei rasuflarea cu buzele tale ajung eu imediat La Fantana mea si de nu mai are destula pentru hidratare,  iei ecusonul meu si mergi la baieti in vestiar si-mi aduci apa rece de izvor de la robinet, bine? Nu te las la fete, ca-s cateva ca Rambo si mi te chinuie daca-s in calduri, vor sa faca urcus cu tine pe munte si tu poate nu vrei decat sa-mi aduci mie apa si nu poti sa te faci bine inteles, mai bine lasa asa, fii sobru, maestre, adu-mi o gura de apa si-ti voi oferi o noapte de poveste, rup toate petalele de trandafiri rosii de pe masuta din hol si pana-n pat le las sa-ti fie dor de mine inca de pe acum! Iar daca depaseste vreuna masura intre vestiare, ca e o linie fina de demarcatie intre ele, folosesti aerul de Zen, da, tine-le departe de tine doar cu mintea! Stiu ca poti si ca gandul la mine si apa de pe buzele mele ce mi-ai lasat sunt doar preambulul cascadelor spumoase de la noapte, cand urcam muntele-mpreuna si plonjam in valurile marii direct de pe piscurile zeilor care ne-au inchis portile-n ultima secunda, desi noi aveam bilete la cinema, stii tu, de cand asteptam pe Thor!
- Ti se trage de la sete, poftim apa din vestiar de la baieti, adusa de mine, fara ca sa-mi faca vreun nefacut, sau nefacuta vreo persoana, indiferent de gen si sex. Am revenit mai repede ca atunci cand am cautat sticla in buzunarul tau din compartimentul principal al gentii tale, a durat ceva pana m-am prins ce zici tu, stii doar ca nu oricine are privilegiul sa umble-n geanta unei femei!
- Vine ea seara, terminam antrenamentul, eu sa-l fac pe bune, tu sa ma asisti, apoi te invit la o cina romantica, ce zici?
- Mai ai timp si de asta?
- No, cum sa nu, cum vine asta? Femeie iubita sunt, tu ai venit cu mine, acum pana la iubit, cinam si noi asa cum se cuvine, povestim si apoi rupem petale de trandafir de la intrare pana in pat, unde incepem calatoria pana dimineata, cand iar job, da! Ioi, ce faina-i asta, Coldplay- Every teardrop is a waterfall, iey...
- Baby, mai poti pe banda? Nu mergi si tu pe vibratoarele astea sa te relaxezi, tremuri cu totul din ce vad aici la ceilalti care au fost, maini, brate, picioare, tot-tot!
- Bine ca ai terminat si nu te-ai oprit la un moment dat cu descrierea! De aia te iubesc eu pe tine mult, ia sa vezi tu cum topai inca un minut aici pe banda, apoi 5 minute urc pe vibratorul ala pentru masare totala, apoi ma astepti sa ies de la vestiar si mergem acasa iubire, gatim si servim masa ca doi iubaciosi ce suntem, bine?
- Sigur, baby, parca e-un facut cu apa asta, i-auzi ce canta, Loredana- Apa-pa-pa
- Pai da, mai, ca apa e vitalitate si iubire si delicatete, frumos si poveste! Noi suntem 80% apa, baby al meu, e normal sa ne hidratam mereu!

Articolul participa la Superblog 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

Sa fiti cuminti sa vina Mosul, nu Paianjenu', da?

De-ar fi sa am puteri asa peste noapte adunate nu stiu care cum, as indrepta multe lucruri. As citi mintile oamenilor si le-as arata cum pr...