miercuri, 28 martie 2018

Gerovital Beauty, fii iar frumoasa! Farmec e de vina!

Stii acea perioada a ta cand nimic nu-ti mai iese, te uiti in oglinda si degeaba, tot ce vezi acolo e parca o alta, iar nu tu? Pentru ca nu te mai recunosti, asta clar, reflexia acelei suprafete nu-ti mai redau confortul, farmecul si increderea pe care altadata le spicuiai de cum trageai dimineata cu coada ochiului sa vezi daca ultimul retus si-a atins scopul si-ti mai ramane un pic de timp inainte de a cobori in parcare sa pleci la birou si pentru mini-ragazul absolut esential sa-ti incepi benefic alta dimineata a restului zilelor tale. La ce folos, va veti putea intreba? Vine si raspunsul, imediat: sa apuci sa mai sorbi o data si nu mai mult din licoarea ce-ti reda bunadispozitie inapoi de unde ai lasat-o aseara si sa te mai privesti in oglinda si sa-ti zambesti cu subinteles si sa fii multumita de ce vezi reflectandu-se in ea, stiind ca e ceva mai mult decat culoare.
Asta inseamna sa fii fericita, sa iubesti si sa fii iubita, chiar daca el nu e acolo imediat sa-ti incalzeasca noptile reci si e nu doar frig, ci si al naibii de imposibil de greu fara el, dar de-aia e dor, sa-ti tii spiritul mereu treaz si sa pretuiesti mai mult decat orice pe lumea asta orice farama de timp pe care vi-l impartasiti atunci cand el in focul tiradelor din lumea unde terorismul, e trimis sa asigure liniste pentru populatie si apuca o permisiune scurta sa-si sune sotia si sa aiba momentul lor de reconfigurare a departarii de spatiu si timp ce-i uneste laolalta prin videochat.

Gerovital Beauty de la Farmec Cluj-Napoca vine mereu in intampinarea cerintelor mereu inalte ale evelor si te redescopera si pe tine in lumina cea mai stralucitoare a ta.
Cum ar zice-o Grig din satul bunicilor, din clipa acestui moment, da, poti fi iarasi tu, sa te surprinzi redecoperindu-ti charisma, increderea in sine si frumusetea interioara care valoreaza pentru orice fel de pereche de ochi a purtatorilor lor mai mult decat poate exprima o carte intreaga pentru un critic de literatura sau dramaturgie pentru ca in sinea ta tu esti cea care simte si stie momentul si intensitatea la care pulsiunea interioara face sa transmita inafara ei si dincolo si chiar de cristalul oglinzii acea imagine de diva. Acel nimb al surasului viu si autentic, acea traire interioara de o vitalitate iesita din comun si care nu poate minti pe nimeni asupra a ceea ce se intampla cu cea despre care se spune, complimentata fiind din x colturi de unde e vazuta si admirata, ca e asa si pe dincolo. Cand doar ploua cu regret si cu lacrimi amare dupa Sergiu al ei plecat in teatrul de operatiuni din orientul mijlociu sa asigure ordinea si linistea pentru restul populatiei afectate de terorism si de nerespectarea drepturilor omului, creionul dermatograf nou aparut in gama produselor de machiaj cu care Farmec Cluj-Napoca nu ezita sa ne surprinda mereu prin constanta si ingeniozitatea cu care ofera produse de ingrijit pentru toate doamnele si domnisoarele pentru care efectele catastrofale ale incalzirii globale le ascunde irecuperabil increderea in sine, asa incat primavara interioara este un domeniu la cale de mii de ani-lumina si chiar si pentru ele, sau mai ales pentru ele Farmec cu noua gama de machiaj Gerovital Beauty isi propune si ca dovada toate acele teste prealabile ale produselor dinaintea marketarii au confirmat-o, doamnele si domnisoarele sunt multumite de Farmec si de hidratare, protectie, suras, buna dispozitie, vitalitate, unicitate si autenticitate sub marca unui brand care nu a dezamagit nicicand si care isi propune si reuseste sa readuca in actualitatea femeilor din Romania conceptul de fii frumoasa asa cum esti si altii te vor descoperi fara cusur, decat pretinde a fi ceva ce nu te reprezinta doar pe principiul Vreau sa fiu si eu ca x, y.
Nu e usor sa-ti desenezi, mai ales pe chip harta propriei fericiri, asa incat si altii sa inteleaga adevarata stare de spirit care-ti invadeaza intregul trup dincolo de tot felul de transformari pe care nu doar zilnic, sau lunar, cat mai ales socio-pragmatic cu totii le resimtim, altminteri cine ar fi putut spune inainte ca sa devina o stire de breaking news acceptata sau nu de perceptia sociala, ca Andrei Gheorghe nu va mai fi printre noi inainte de Florii, sau ca tot inainte de aceasta sarbatoare un sot si tata, cu argumente ciudate isi trimite dincolo de viata sotia si cei doi copii, fara umbra de regret. Iei atunci creionul si conturezi asa incat sa pui in evidenta tot ce chipul tau poate radia si impresiona cu ce sufletul de atata bine vrea sa arate si pe dinafara! Cand viata nu inceteaza sa ne acorde mai multe evidente decat poate c-ar fi cazul asupra perisabilitatii sale, frumusetea rezista, renaste si se dezmiarda cu Farmec si Beauty Gerovital.

Pentru o primavara cu muguri si flori in interior, nu musai in gradina, ca la ce intorsaturi continua sa aiba vremea nu stim de om mai vedea!
Articolul participa la Spring Superblog 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

exprima-te liber!

Sa fiti cuminti sa vina Mosul, nu Paianjenu', da?

De-ar fi sa am puteri asa peste noapte adunate nu stiu care cum, as indrepta multe lucruri. As citi mintile oamenilor si le-as arata cum pr...